over mij

leuk dat je mijn website bezoekt. Ik hoop dat je geïnspireerd raakt door mijn werk en meubeltjes.

Schilderen, klussen en speuren naar bijzondere meubeltjes vind ik het allerleukste om te doen. Daarom besloot ik in 2016 de stoute schoenen aan te trekken: ik ga mensen blij maken met wat mij zo blij maakt en word ZZP-er.

Van kinds af aan ben ik aan het schilderen en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Op mijn negende was mijn eerste tekenles bij een bevriende kunstenares. Jaren later en vele schilderijen verder, zit ik nog steeds op tekenles, gewoon omdat ik het heerlijk vind om het doek tot leven te laten komen. Na mijn opleiding sociaal pedagogisch werk, besloot ik nog meer kennis en vaardigheden in het schilderen op te doen. Ik werd aangenomen voor de opleiding restauratie en decoratie aan het Cibap en in die drie jaren heb ik ontzettend veel geleerd over verschillende schildertechnieken. Maar niet alleen schilderen. Ook hout- en glas in lood bewerking zijn ambachten die ik leerde.

Mijn liefde voor oude meubels is er al altijd al geweest, maar enorm gegroeid tijdens mijn stage bij Hout & Nieuw in Amsterdam. We knapten oude meubels op,
restaureerden ze en schilderden ze in authentieke kleuren en belijning. Ik maakte kennis met het ondernemerschap, het restaureren van meubels én het kweken van heel veel spierballen. Want al hou ik erg van hoge hakken, mooie kleren en make up, ik beschik over twee rechterhanden en schuw zwaar fysiek werk niet.

Mijn muurschilderingen, schilderijen en meubeltjes zijn uniek. Je zult ze geen tweede keer ergens vinden en dat maakt iedere opdracht tot een uitdaging. Het houdt mij scherp en voor jou creëer ik iets wat niemand anders heeft.

Heb je een vaag idee of juist een specifieke wens? Leg het me voor! Ik denk graag met je mee.

Liefs van Kimmy